Dante Berroffi

Ga naar beneden

Dante Berroffi

Bericht van Dante op wo aug 17, 2011 7:33 am

Naam: Dante Berroffi
Leeftijd:22
Geslacht:Man
Vereniging: Geen
Ras:
Paard/Eigenaar:Geen

Persoonlijkheid:
Dante is een man die makkelijk op mensen afstapt om een praatje te maken of iets te vragen. Hij is vriendelijk en erg open, toch is hij soms een beetje sceptisch of zelfs arrogant. Als Italiaan is hij dol op eten en vrouwen en hij schaamt zich er ook niet om. De allermooiste en liefste vrouw die ooit in zijn leven is geweest is er echter vandoor gegaan met een andere op de nacht dat Dante haar ten huwelijk wilde vragen. Valentina zal altijd een kleine brandende plek in zijn hart innemen en vanwege haar deinst Dante terug voor serieuze relatie's.
Geschiedenis:
Dante komt uit Napels, Italie. Hij heeft een grote familie, typisch Italiaans. Zijn vader runt een stoeterij en Dante heeft daar zijn affectie voor paarden opgebouwd. Hij heeft geen eigen paard omdat zijn vader altijd verschillende paarden had om ingereden en bereden te worden en er geen tijd meer over was. Dat was maar goed ook want toen hij 17 was en van school af kwam besloot hij in het buitenland te gaan studeren. Zo gezegt zo gedaan, 4 jaar later studeerde hij af. Bijna een jaar later is hij naar het dorp vlakbij Fiducia verhuist om te gaan schrijven. Hij hoopt later een hisoricus te worden en houd bijna net zoveel van zijn boeken als van paarden.
Ouders:
Beppe Berroffi en Floriana Ignazio
Broers/zussen:
Eugenio, Rosa, Alfo en Tomasso

Lengte: 1.83
Uiterlijk:Dante is een knappe jongen en is er ook wel trots op. Zijn haar is bruin net al zijn ogen. Zijn lichaamsbouw is smal maar door het nodige sjouwen met zadels en stallen uitmesten is hij redelijk gespierd.
Extra:.
avatar
Dante

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 17-08-11

Character sheet
Leeftijd: 22
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: /

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum