Free wild and Happy

Ga naar beneden

Free wild and Happy

Bericht van Chigo op di aug 23, 2011 7:23 am

Chigo gallopeerde over het veld, ze had het prima naar haar zin. Haar zwarte maanen wapperde in de wind, ze hinikte vrolijk. Wat was het leven toch heerlijk. Nog zo even had ze in een kudde gezeten, met bijna allemaal oude paarden die haar niet begrepen. Het was toch heerlijk om een keer lekker hard te galoperen of eens voor de lol in het bos door de modder te crossen. Maar nee alleen enkele veulens deden dat en jah zij was dan nu wel 2 maar genoot wel van het leven. Ze ging over in draf, ze hoorde iets dat verdacht veel op mensen leek. Ze was nu midde in een open veld. Pas 500 m verder op was de bosrand, dan had het mens haar allang gezien en dacht dan vast dat ze een losgebroken paard was. Nou mooi niet ze was een wild opgegroeid paard. Ookal stroomde er vurig bloed in haar aderen ze had ook de dwang van haar moeder om bij mensen te blijven. Nieuwschierig hief ze dus haar prachtige zwarte hoofd en stond stil. Daar tegenover haar ongeveeer 200m zag ze een mensen jongen of jongeman...
avatar
Chigo

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 23-08-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Onder mijn bed

Character sheet
Leeftijd: 2
Vereniging:
Eigenaar/Paard: I'm Wild

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free wild and Happy

Bericht van Jaden op ma aug 29, 2011 8:18 am

Jaden keek hoe de trailer weg reed. Hij had een brok in zijn keel en schudde zijn hoofd. Hij had met tegenzin Black Jack, zijn hannoveraner hengst, verkocht. Hij had hem nog een laatste aai over zijn neus gegeven voordat ze de gigantische hengst de trailer in hadden geladen. Jaden wist dat het beter was voor de hengst om het rustiger aan te doen. Samen hadden ze veel wedstrijden gereden. Mensen begonnen hen eindelijk te herkennen. De jongen met de grote zwarte hannoveraner met de witte bles. Jaden zuchtte nog een keer. Black Jack was beter af bij mensen die hem niet meer zouden rijden. Nog steeds baalde hij van de blessure die het paard had opgelopen tijdens een buitenrit. Domme boeren met hun traktors ook. Jaden was er goed vanaf gekomen geweest. Een paar schrammen en een gebroken been. Black Jack had minder geluk gehad en had een blijvende kwetsure aan zijn rug gekregen waardoor springen onmogelijk werd.

Jaden werd uit zijn gedachten gerukt door het geluid van een paard. Hij keek om en zacht een prachtig zwart paard lopen. Hij grijnsde eens somber maar ging toch richting het dier. Hij zag hoe het dier nieuwschierig in het rond keek. Hij grijnsde eens lichtjes en ging in kleermakerszit zitten. "Dag dame." Zei hij rustig tegen het dier. Hij was best benieuwd hoe een wild paard zou reageren op hem. Dat was altijd spannend wist hij. Hij hoopte maar dat ze niet zou gaan aanvallen of wegrennen.
avatar
Jaden

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 29-08-11

Character sheet
Leeftijd: 17
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: Soon I will have my horse

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum