Anthonie Tornado

Ga naar beneden

Anthonie Tornado

Bericht van Tony op do aug 18, 2011 9:44 am

Naam:
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: hengst
Ras: Volbloed Arabier
Paard/Eigenaar: Niemand

Persoonlijkheid: Tempramentvol en trots maar wel een vriendelijk kantje maar als je met hem omgaat moet je verstand hebben van paarden anders neemt hij zelf de leiding.
Geschiedenis: Hij is geboren op een volbloed ranch met goede merries die hun paarden lieten dekken door bekende paarden uit de sprotwereld. Hij is getraind en opgevoed door ervaren mensen die konden omgaan met temprament en trots maar als hij bij iemand was die dat niet had nam hij snel de leiding over. Hij is nu op de paardenmarkt waar ze veel geld voor hem willen vangen.
Ouders: Speedy Tornado en Paradise
Broers/zussen: Veeeel

Lengte: . 1.72
Uiterlijk: Hij heeft een goedverzorgde bruine vacht met zwarte sokken. Er loopt een dunne witte streep over zijn hooft. Zijn voorhoofd is breedt en dat lat zien dat hij slim is. Hij heeft zwarte manen en staart die goed gekamt en ingevlochten moeten worden als je ze mooi wilt houden.
Extra: Hij gaat snel met je aan de wandel dus geen paard voor beginners. Hij laat zich niet snel omkopen met snoepjes dus die methode werkt niet en als hij iets niet wil dan wil hij niet en daar kun je weinnig aan doen.
avatar
Tony

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 17-08-11

Character sheet
Leeftijd: 4
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: no boss for my

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum