~ Felice ~

Ga naar beneden

~ Felice ~

Bericht van Felice op do aug 18, 2011 1:27 am

Naam:Felice Morrow
Leeftijd:19
Geslacht:Vrouw
Vereniging:Geen wordt later aangepast
Paard/Eigenaar:Geen wordt later aangepast

Persoonlijkheid:

Felice is iemand die alles doet met passie. Als ze iets doet wilt ze het goed doen. Het is een erg vrolijk meisje maar kan behoorijk serieus worden. Paarden zijn haar grootste passie en daar doet ze alles voor. Ze neemt het trainen en het behandelen van paarden ook heel serieus en ze kan totaal niet tegen mensen die dieren mishandelen of zien als een hebbedingetje.

Geschiedenis: Felice is opgegroeid met dieren. Haar vader runde een paardenfokkerij voor sportpaarden en haar moeder was dierenarts. Ze hadden een redelijk groot huis maar geen villa. Ze had normale cijfers en normale vrienden. Jammer genoeg ging dit alles snel over.
Haar vader, Dan, betrapte haar moeder op vreemdgaan. Na flink wat geruzie zijn de twee uit elkaar gegaan. Nog geen maand later trouwde Marja met Stefan. Felice moest bij haar moeder gaan wonen omdat haar vader het te druk had, volgens de rechtbank, om goed voor haar te kunnen zorgen.
Felice kon het simpelweg niet met haar stiefvader vinden. Ze vond hem achterbaks en vals omdat hij haar ouders uit elkaar had gedreven. Dit gevoel was duidelijk wederzijds want tijdens een dronken bui van Stefan liet hij een hele tirade horen over wat ze wel niet beter kon doen. Felice die zulke dingen niet zomaar over haar heen laat gaan gaf een hele scheldtirade terug. Die avond eindigde met een klap en de smoes dat ze zich had gestoten.
Na die dag waren er nog meer van die ''ongelukjes'' die werden weggekletst met een smoesje door haar stiefvader. Zonder twijfel geloofde haar moeder hem en vond dat Felice niet zo klunzig moest doen. Felice heeft dit van haar 14de tot haar 17de verjaardag moeten doorstaan. School die alle plekken en smoesjes verdacht vonden besloten om een gesprek te voeren. Natuurlijk wist Stefan zich eruit te kletsen met Marja als zijn getuigen, Felice was gewoon niet zo handig. Later werd er met Felice zelf gepraat en alle gebeurtenissen kwamen er in een keer uit. School waarschuwde Jeugdzorg en die haalde haar weg bij haar moeder en stiefvader. Na een rechtbank is Felice weer bij haar vader gaan wonen waar ze tot haar 19de is gebleven.

Ouders:
Marja [Moeder] Stefan [Stiefvader]
Dan [Vader]
Broers/zussen: Geen

Lengte: 1.69
Uiterlijk: Zie avatar =3
Extra: Felice heeft een lang litteken op haar rug tijdens een uit de hand gelopen gevecht met Stefan. Dit verbergd ze altijd met een shirt of blouse.
avatar
Felice

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 18-08-11

Character sheet
Leeftijd: 19 Jaar
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: x

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum