~* Penelope *~

Ga naar beneden

~* Penelope *~

Bericht van Penelope op do aug 18, 2011 12:21 am

PENNY *


NAAM: Penelope Kelleight
ACHTERNAAM: Ximeno
NICKNAME: Penny
LEEFTIJD: 19 Jaar
GESLACHT: Female
VERENIGING: Nog niet van toepassing
PAARD: Nvt
SEIZOEN GEBOREN: Zomer

UITERLIJK *


BOUW: Penelope is niet heel groot, maar ook niet klein [1.72]. Ze heeft een mager postuur, is sportief, wat je kan zien aan haar. Het liefst rent ze in de vroege morgen.
HAARKLEUR: Blond
HAARLENGTE: Half Lang
OOGKLEUR: Blauw
HUIDSKLEUR: Blank

GESCHIEDENIS *

Penelope is in een liefdevol gezin geboren, als het 2e kind. Haar broer, Spencer, is 2 jaar ouder dan dat Penelope is. Ze is aan het einde van de zomer geboren. Haar vader Fränck was vaak van huis af voor zijn werk, terwijl moeder Simone het huishouden regelen. Penelope en Spencer gingen naar een kostschool waar ze veel te maken hadden met de natuur en zijn omgevingen. De plek waar Penelope het meest te vinden was waren de paarden. Ze knuffelde de hele dag met hen en als het kon ging ze rijden. Ze kreeg les in een speciaal klein groepje, die er veel mee bezig waren. Ze kwam in een speciale groep terecht. Een soort project waar ze alle ins en outs van de paardenwereld leerde.
In het weekend ging ze samen met Spencer naar huis, waar ze in de buurt een manege zocht om in het weekend te kunnen rijden. Ze kreeg steeds meer gevoel voor de dieren. Leerde meer.
Nu ze een jong volwassen vrouw was, het huis uit ging, wilde Penelope meer avontuur. En waar kan dat beter op een nieuwe plek, met nieuwe paarden, een andere manege en een heleboel nieuwe mensen, uiteraard zou ze haar familie missen, maar dit was de kans van haar leven.

PERSOONLIJKHEID *
Penelope is eigenwijs. Ze kan spontaan uit de hoek komen vallen. Ze is vriendelijk naar andere toe en vind het heerlijk om tussen de paarden te zijn. Echter heeft ze soms moeite om geduldig te zijn, en als ze boos is is ze ook goed boos. Ze kan niet tegen onrecht. En is een enorme kletskous.

FAMILIE *

MOEDER: Simone
VADER: Fränck
BROERS/ZUSSEN: Spencer


FEITEN *
# Penelope is op de zelfde dag geboren als haar broer. Ze deden zich dan ook wel eens voor als tweeling.
#Penelope is dol op snoep, en dan voornamelijk fruit toffees!
avatar
Penelope

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 17-08-11
Leeftijd : 26

Character sheet
Leeftijd: 19
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: -

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum