Santos

Ga naar beneden

Santos

Bericht van Santos op wo aug 17, 2011 6:25 am


Naam: Santiago's Spitfire 'Santos'
Leeftijd: 5 jaar
Geslacht: Hengst
Ras: Hannoveraan
Eigenaar: Nog geen

Persoonlijkheid: Santos zijn officiële naam is 'Santiago's Spitfire'. Spitfire betekent niets anders dan driftkop en die naam is hem niet zo maar gegeven. Hij is een jonge hengst die barst van de energie en behoefte heeft om zich uit te kunnen leven. Daarbij heeft hij nogal prestatiedrift, hij showt graag zijn kunsten en doet niets liever dan hard werken. Het is belangrijk dat hij goed aan het werk gezet wordt om te voorkomen dat hij zich gaat vervelen en dat uit door te gaan klieren. Zolang hij hard moet werken en zijn energie kwijt kan is het een hartstikke leuk paard waar je veel mee kan bereiken. Hij is loyaal en hecht zich makkelijk aan mensen als deze goed voor hem zorgen. Dressuur kost hem veel energie en hij heeft daar beduidend meer moeite mee dan met springen, wat hem makkelijk afgaat. Santos doet niets liever dan springen en kan zich bij het zien van hindernissen maar moeilijk inhouden.

Geschiedenis: Santos is geboren op een grote trainingsstal, waar hij zijn eerste drie levensjaren in luxe doorgebracht heeft met leeftijdsgenoten. Op zijn derde is hij voorzichtig ingereden, iets waar hij heel erg veel plezier in heeft gehad. Toen hij vier werd kreeg hij een vaste ruiter aangewezen waar hij vele wedstrijden mee heeft gereden. De ruiter voelde hem goed aan en ze waren een goed team. Tot zijn vijfde heeft hij wedstrijden met hem gereden, waar ze ook zeker prijzen mee binnen haalden. Tijdens één springwedstrijd ging het echter fout. Het was hun beurt om het parcours te rijden, maar één hindernis moest nog aangepast worden, waardoor Santos moest wachten. In zijn eigen enthousiasme ging hij onverwachts toch op de hindernis af, iets waar de ruiter niet op berekend was, Santos sprong de hindernis, maar verloor boven de sprong zijn ruiter. Zijn ruiter had zijn been gebroken en besloot dat Santos niet meer geschikt voor hem was. Bij gebrek aan beschikbare ruiters die de tijd hadden om Santos de beweging te geven die hij verdiende heeft de stal hem verkocht.

Ouders: Hunter's Scendix x Tia Maria
Broers/zussen:
- Hunter's Daydream
- Santiago's Lightfoot

Lengte: 1.64
Uiterlijk: Santos is 1.64 hoog en slank gebouwd. Hij is donkerbruin en heeft zwarte manen en een zwarte staart. Hij heeft een witte dunne bles op zijn voorhoofd maar er is verder geen wit op hem te vinden. Zijn vertoning is elegant en hij is goed gespierd.

Extra:
Likes van buitenritten, springen, trainen, crossen, andere paarden en water.
Dislikes stilstaan, op stal staan, aansingelen en wachten.

Santos heeft nog nooit een merrie gedekt.

avatar
Santos

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 17-08-11

Character sheet
Leeftijd: 5 jaar oud
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: None

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum