Kanae di Srolvdski-Firocci

Ga naar beneden

Kanae di Srolvdski-Firocci

Bericht van Kanae op wo aug 17, 2011 12:46 am

.KANAE BASICS.
Naam: Kanae Natalia di Srolvdski-Firocci
Betekenis(sen) naam: Kanae - Beeldschoon, Natalia - Geboren op Eerste Kerstdag
Leeftijd: 17
Verjaardag: 25 december, om 23:12 precies
Geslacht: Vrouwelijk
Vereniging: Nog geen
Paard/Eigenaar: NVT

.KANAE INNER.
Persoonlijkheid: Kanae is geen makkelijk meisje. Is ze nooit geweest, zal ze ook nooit zijn. Gewoon, omdat dat de enige manier is om aandacht van haar ouders te krijgen. Ze heeft problemen thuis, vooral tussen haar vader en moeder gaat het niet altijd goed. Ze probeert het voor de buitenwereld verborgen te houden, maar dat lukt haar niet altijd. Soms moet ze blauwe plekken verbergen, omdat ze haar twee ouders uit elkaar moet halen. Buiten haar gezinsleven is ze opgewekt, lacht ze graag, en is ze niet op haar mondje gevallen. Ze zal niet heel snel vreemden in haar kennisenkring toelaten, is veel liever bezig met paarden dan mensen. Haar grote liefde naast paarden is muziek, ze speelt dan ook keyboard, piano, viool, gitaar, cello, bas en dwarsfluit.
Geschiedenis: Kanae is geboren op eerste kerstdag, laat in de avond. Haar ouders waren in de zevende hemel met hun lieve, blonde engeltje, dat bijna nooit huilde. Tot op haar vijfde verliep alles voorspoedig, en het kleine, lieve hummeltje groeide van klein, lief peutertje tot klein, lief kleutertje. Alles leek goed, tot haar moeder erachter kwam dat haar vader een affaire had. Hun hele leven stortte in, en alles voor de scheiding was geregeld, tot haar moeder erachter kwam dat ze zwanger was. Verblind door de blijdschap besloten ze het nog eens te proberen. Kanae was toen zeven, maar ze wist al dat het niet zou gaan werken. Twee jaar lang ging het goed, maar daarna barstte alles weer los. Als negenjarig meisje had Kanae het gevoel dat alles op haar neerkwam, en besloot ze de zorg voor haar broertje op zich te nemen. Haar ouders hadden alleen maar oog voor de fouten van de ander, en lieten hun kinderen maar voor wat ze waren. Ze moesten alles zelf regelen, van school tot eten. Op haar vijftiende raakte ze hierdoor in een depressie, waar ze nu nog steeds mee vecht. Ze weigert nog steeds iemand iets te zeggen, maar erg veel langer zal ze het niet aankunnen.
Ouders: Annabele Firocci x Peter di Srolvdski
Broers/zussen: Een jonger broertje, wat ze in haar rumoerige familie buiten alle ruzies probeert te houden.

.KANAE OUTER.
Lengte: 1.73 meter
Opvallende uiterlijke kenmerken: Ze is redelijk tenger, maar haar benen zijn in verhouding nét iets te lang, waardoor ze makkelijk grotere paarden berijdt.
Extra: Ze mag nu donker haar hebben, dat veranderd ze regelmatig. Van nature is ze heel lichtblond.
avatar
Kanae

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 16-08-11

Character sheet
Leeftijd: 17
Vereniging: Nvt
Eigenaar/Paard: -

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum